ACOUHYB per a ACOUHYB gràcies a Volartpons

Durant més d'un any, Volartpons supervisa les patents, els contractes i els registres de les marques de Musical Innovators.

Volartpons és una agència de propietat industrial, és a dir, patents i marques, que defensa les innovacions i els interessos d'empreses i particulars, tant a nivell nacional com internacional, a través de corresponsals a tot el món des de 1915.

El 2019, Sergey Gogolev es va posar en contacte amb ell per registrar i protegir algunes de les patents de Musical Innovators, després d'algunes males experiències amb altres advocats. No va ser fins al febrer del 2021 que va concloure el contracte amb Ignasi Espiell –enginyer, advocat i agent de Volartpons–, que va explicar el següent: “L'invent de Sergey, concretament, em va agradar perquè és un sector de músics, d'instruments, on la innovació És força limitat i va ser un desafiament”.

Volartpons protegeix la nova patent, però també gestiona els contractes i el registre de la marca. Fins ara ha regulat les transferències de drets a l'enregistrament del concert ia la fabricació de l'ACOUHYB al Japó i té tres marques registrades: ACOUHYB, Crazy Piano Club i Acoustic Hybrid Piano. Així, el nom associat a la patent és actualment propietat de Musical Innovators a nivell espanyol i internacional.

Dins del món de la música la que més interessa a Ignasi és la part tècnica dels instruments, com s'aconsegueix el so. Sabia una mica com funcionava l'afinació de pianos, però l'ACOUHYB li va semblar molt innovador: “Vaig investigar per protegir-lo adequadament, fins i tot vaig anar a escoltar-lo a casa de Sergey –l'ACOUHYB modificat de Feurich que tenia aleshores– i ell em va ensenyar com funciona. va alegrar molt la possibilitat de canviar el to en un piano acústic, això és molt nou."

Ignasi Espiell, més pragmàtic que alguns dels nostres músics, associa el so d'ACOUHYB al de l'acordió: "Això m'ho va dir Sergey al seu dia, així que sé la resposta. Em va dir que l'afinació era propera a la dels acordions." De qualsevol manera, ha assistit de bon grau a diversos concerts organitzats per Musical Innovators.

Ignasi augura un futur prometedor al projecte: "Em sembla un projecte innovador que pot marcar l'ús del pedal fet fins ara. Aleshores la indústria podrà acceptar-ho i produir un nou tipus de piano que és l'ACOUHYB, que serà acceptat per tothom."

2023 © Tots els drets reservats.
Made on
Tilda