Presentació del piano ENSCHU Model E-121, el primer piano de la fàbrica instal·lat en Europa.

El 27 de juny a l'escola de cant SIFASOL de Barcelona hi va haver un concert de la pianista japonesa Akiko Nomoto.

Gràcies als que generosament ens han deixat alguns comentaris:

"Em va agradar provar-ho perquè té molta personalitat. Com que era un piano vertical era molt fàcil tocar trins, arpegis ràpids en ppp... Em va sorprendre el so ampli que tenen les notes greus. El piano d'ahir era molt nou, però segur que amb un ús més temps sonarà molt millor. També em va agradar el faristol llarg que s'adapta molt bé a les partitures, el forat a la tapa superior, la forma diferent dels pedals... Es nota que han pensat molt a fer un piano especial".


Akiko Nomoto"Un piano vertical amb un so càlid i ple d'harmònics i amb una resposta de mecanisme superior a altres pianos de la mateixa categoria."


David Llorens i Guillaumes."El piano Enschu és ideal per a pianistes de tots els nivells, especialment per a pianistes professionals que volen optar per un piano vertical de nivell.

La qualitat dels sons centrals i greus és excel·lent (com si tingués micròfon!), són superprofunds i molt agradables de tocar. Per si mateix és un piano amb tecles súper lleugeres, el pedal és molt agradable, tecles amb molt bona resposta, un piano sensible al tacte, supercòmode de tocar, fàcil. Podria dir que és com un drap de seda que passa per les mans. Qualsevol pianista se sentiria còmode i alhora elegant amb el so que desprèn. "


Pamela Colmán

2023 © Tots els drets reservats.
Made on
Tilda